Schedule

Schedule

Write the Docs is more than a conference. Each year we organize a wide range of events so that people can come together, collaborate, and learn from each other in different ways.

All times are in CEST.

Sunday, October 3

The Writing Day will be held in our Online conference platform.

Writing Day

10:00 CEST
Platform opens
10:30
Morning introduction - Introduction to Sprints & Project Introductions
10:45
Team up and start working
13:00
Lunch Break (60 mins)
14:00
Conference Intro and Tour with the Welcome Wagon
17:00
End of Writing Day

Monday, October 4

This is the main event! Hear from lots of interesting folks about all things documentation. We will have talks all day, and unconference sessions running in parallel.

Conference Talks

Talks are around 30 minutes. Most speakers will have a live, moderated Q&A session after each set of 2 talks.

9:00 CEST
Platform opens
9:30
Conference Intro and Tour with the Welcome Wagon
10:00
Write the Docs Team - Introduction to Write the Docs
10:40
Break (5 mins)
10:45
Unconference Starts
11:25
Break (10 mins)
12:15
Break (5 mins)
13:00
Lunch (60 mins)
14:00
Lightning talks (30 mins)
14:30
Break (5 mins)
15:15
Break (5 mins)
16:00
Break (10 mins)
16:50
Break (5 mins)
17:35
Day 1 wraps up
18:00
Social Event on SpatialChat
20:00
Social Event Ends

Unconference

The unconference sessions run in parallel to the main conference talks.

  • Where: Online conference platform, Chat area
  • Details: Unconference

Social Event

The official Write the Docs social! Further details will be announced later, but expect some music and games, and bring your favorite beverage to your computer :)

  • Where: Spatial chat platform

Tuesday, October 5

And the conference goes on! We are already starting to miss you. ❤️

Conference Talks

Talks are around 30 minutes. Most speakers will have a live, moderated Q&A session after each set of 2 talks.

9:00 CEST
Platform opens
10:45
Job Fair Starts
11:25
Break (10 mins)
12:15
Break (5 mins)
12:20
Job Fair Ends
13:00
Lunch (60 mins)
14:00
Lightning Talks (30 mins)
14:30
Break (5 mins)
14:35
Unconference Starts
15:15
Break (5 mins)
16:00
Break (5 mins)
16:35
Closing address
16:50
Conference Ends :(

Job Fair

We’ll be holding a job fair on Tuesday morning!

  • Where: Online conference platform, Sponsor area
  • Details: Job Fair

Unconference

The unconference sessions run in parallel to the main conference talks.

  • Where: Online conference platform, Chat area
  • Details: Unconference